nasik goreng yg ajaib...

aku bleh kta kan tiap2 hri mkn nsi greng..tp aki agak kepelikan la..knapa la nsi goreng yg pagi murah berbanding mlm..nsi greng pg xsmpai pn 2 ringgit 1 pinggan..tp bla mlm mana dapt 2 ringgit kan..knpa ekk...xkn mlm pkai minyak lain kot..sma jgk kan...xkn pkai beras lain kot...beras dri padi jgk kan...xkn mlm robot msak kot..xpaham la aku..tp nk wt mcm mana kan...dh mlas nk msak sendiri kna la bg upah kt org nk msak..tp benda2 yg aku tertnya2 xterjwap lg..mcm mana ekk...

4 bebelan:

ekin said...

betul gak tu wei..

pagi2 rm1 lebih je

malam2 harga terus naik..pelik aku

mentang2 la ramai yang cari makanan malam2 ;)

DarK_sHadow™ said...

so blaja la msak kt rumah ea untuk menjimat kan duit...haha

5yS said...

pg2..diorg msk byk2 skali...pastu da msk siap2...sejuk dah..bhn pn mix jer, so, bhn mmg cket dr msk satu2..thts why murh..cost utk masak cmtuh lg cket...berbanding ngn mlm..msk satu order satu..bhn sume kene ckup..customer kn cerewet...kurang udang satu pon bising..so, mmg mhl ler..
kualiti mskn menentukan harga mknn tuh

DarK_sHadow™ said...

ala bkn nye lebih mna pun..mna ko thu..kot dpa dh msk lma dh..kite oder pah2 dpa panas kan je ke

click2!!